FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Junior Prima Díj 2012


Dátum: 2012.10.01.< Előző   Következő >

A Prima Primissima Alapítvány és a társalapító Gattyán György a magyar népművészet és közművelődés iránt elkötelezett 30 év alatti fiatalok munkásságát ismerte el a fejenként hétezer euróval járó Prima Junior Díjjal. A Docler Holding irodaházában második alkalommal megrendezett ünnepségen Junior Prima Díjat vehetett át Dragony Gábor népzenész, Dede Orsolya szövő, Fekete Márton népzenész, Kropf Milán fafaragó, Szlama László kobzos, Németh András tekerős, a Tárkány Művek zenekara, Kalász Máté népzenész, Zámbó István táncos és Török Tilla népzenész. Az elismeréseket Gattyán György,a Docler Holding tulajdonosa, Dr. Takács Ildikó, a Prima Primissima Alapítvány Kuratórium tagja és Dr. Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány Kuratórium főtitkára adta át.

Őszintén bízunk abban, hogy a most kiválasztott fiatalok még nagyobb lendülettel, elszántsággal folytatják a már megkezdett művészi pályát, kitartanak a hagyományok megőrzése mellett és tovább ápolják a népi kultúrát.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary