FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Rapport Richárd


Dátum: 2012.07.05.< Előző   Következő >

Július elsejétől hivatalosan is újra Rapport Richárd, a Docler által támogatott ifjú sakkmester a világ legjobb tizenhat év alatti sakkozója. Rapport Richárd a Nemzetközi Sakkszövetség legfrissebb világranglistáján hivatalosan is túljutott egy álomhatáron, és pályafutása során először 2600 feletti Élő-pontszámmal büszkélkedhet.

A szombathelyi Rapport Richárd az elmúlt hetekben nagyszerű játékával két ponttal az ukrán Ilja Nyizsnyik elé került, illetve 32 ponttal megelőzi az oroszok legújabb reménységét, Danil Dubovot. Ugyanakkor az is biztos, hogy külföldön nem a korosztályos világranglistán elfoglalt helyezése, hanem a játéka alapján ítélik meg Rapport Richárdot. A Doclert is, mint Richárd támogatóját, büszkeséggel tölti el, hogy a sakknagymestert folyamatosan csábítják, az osztrák, a német és a görög csapatbajnokságon eddig is állandó vendég volt, hamarosan a francia is sorra kerülhet, úgyhogy biztosítottnak tűnik az előmenetel.

Richárdot 2010 márciusa óta támogatja a Docler cégcsoport, mint kiemelkedő fiatal tehetséget, aki sakktudásával ekkor nyerte el a Nemzetközi Mesteri címet és azóta is sorra ér el szép eredményeket a világ különböző pontjain megrendezett versenyeken. Kállai Gábor korábbi kapitány szerint benne megvan az, ami Kaszparovban.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary