FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Junior Prima Díj 2012


Dátum: 2012.07.03.< Előző   Következő >

Már javában zajlik a Junior Prima Díj jelöltállítási folyamata, melynek eredményeként a magyar népművészet és közművelődés iránt elkötelezett, 30 év alatti fiatalok kaphatnak majd elismerést!

A Docler cégcsoport alapító tulajdonosát 2011-től köszönthetjük e patinás díj illusztris támogatói között. Gattyán György immár két éve a Magyar népművészet és közművelődés Junior kategóriájának mecénása. Tavaly, első alkalommal több mint 150 jelöltből választotta ki a szakmai zsűri azt a 10 díjazottat, akik az elismerést tanúsító oklevél mellett fejenként hétezer eurós díjazást kapott a további szakmai fejlődése támogatásaként.

Idén is rengeteg szervezet segítségét várjuk a jelöltállítás szakaszában, hogy a magyar népművészet és közművelődés területéről minél több fiatal tehetség munkásságát ismerhessük meg. A jelöltek közül a szakmai zsűri idén is 10 fiatalt választ majd ki, hogy a Docler cégcsoport nevében átadhassuk részükre a kategória Junior Prima Díját. A jelöltállítás folyamata 2012. augusztus 22-én zárul, eddig az időpontig várjuk vissza a jelölő személyektől és szervezetektől az általuk díjra javasolt fiatalok bemutatására szolgáló jelölőlapot és szakmai önéletrajzot. A díjra személyeket, csoportokat, együtteseket, alkotóközösségeket lehet jelölni, azonban egy jelölő akár több 30 év alatti fiatalt is jelölhet a kategóriában. Reméljük, hogy idén is figyelemreméltó tehetségeket díjazhatunk majd, akiknek jövőbeni sikereihez mi is hozzájárulhatunk a Junior Prima nívós elismerése révén!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary