FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Klein Dávid nálunk járt!


Dátum: 2012.03.28.< Előző   Következő >

Klein Dávid egyike annak a 4 magyar hegymászónak, aki már járt 8600 méteren. A Mount Everest 8850 méter magas hegycsúcsát eddig a világon hozzávetőleg 6000 alkalommal érték el, ebből csupán 160 alkalommal palack nélkül. Magyarnak ez utóbbi eddig még nem sikerült. Klein Dávid 2012 tavaszán arra vállalkozik, hogy a magyar hegymászás történetében először palack nélkül, úgynevezett "tiszta mászással" hódítja meg a Mount Everestet. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a Docler lett Klein Dávid tavaszi hegymászó expedíciójának főtámogatója, így a cégcsoportról elnevezett Docler Everest Expedíció során ilyen módon végigkísérhetjük ezt az elképesztő állóképességet és kitartást igénylő, emberfeletti túrát.

Dávid március 28-án elindult, és 70 napig küzd az elemekkel. A tervek szerint Dávid, a csúcs elérésekor kitűzi majd a Docler zászlóját. Dávid, indulása előtt egy nappal ellátogatott hozzánk, hogy elmesélje a munkatársainknak az expedíció tervezett menetét valamint, hogy megismerkedjen személyesen is azzal a csapattal, akik a Docler színeiben lelkesen támogatják majd a háttérből.

Sok kitartást és erőt kívánunk az expedícióhoz a Docler minden munkatársa nevében!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary