FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Újabb támogatás a Gézengúz Alapítványnak


Dátum: 2012.02.08.< Előző   Következő >

A Gézengúz Alapítvány a születési károsult csecsemők és kisgyermekek gyógyításáért, rehabilitációjáért jött létre 1990-ben. Az alapítvány munkája már 22 éve hiánypótló a csecsemők és kisgyermekek preventív ellátásában, rehabilitációjában. A Dr. Schultheisz Judit orvos-igazgató által kidolgozott, egyéni, összetett modell révén magas szintű és komplex egészségügyi ellátást kapnak a születési károsodással világra jött gyermekek.

Cégcsoportunk immár rendszeres adományozóként segíti az Alapítvány munkáját. Jelenlegi adományunkkal egy gyógytornász szakember folyamatos alkalmazását biztosítottuk, melynek köszönhetően az Alapítvány által segített gyermekek neuro-hidroterápiás ellátásban részesülhetnek. Ez vízi körülmények között biztosítja az elemi mozgásminták gyakorlását, a tudatos légzés-visszatartás tanítását, továbbá több szenzoros inger egyidejű alkalmazását. Korábbi támogatásaink révén többek között lehetővé tettük a budakalászi Cseppek Háza falburkolatának felújítását és festését, játékgyűjtő akciónkkal pedig hozzájárultunk ahhoz, hogy a terápiás foglalkozások helyszínén a gyerekeket vidám, színes és játékos környezet fogadja.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary