FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Számítógépek adományozása


Dátum: 2011.11.17.< Előző   Következő >

Ezúttal összesen 15 db modern számítógépet adományozott a Docler Holding két kőbányai iskolának és egy állatvédő egyesületnek. A Kőbányai Szent László Gimnázium, a Kőbányai Zrinyi Miklós Gimnázium és a Futrinka Utcai Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület egyenként 5 számítógépet vehetett át a Docler Holdingtól. Az iskolákban a diákok számítástechnikai oktatásában jelentenek majd nagy segítséget az ajándékozott informatikai eszközök, az állatvédő egyesületnek pedig felbecsülhetetlen támogatást nyújt az eddig befogadott többszáz kutyus adminisztrálásában.

Informatikai cégként a Docler Holding folyamatosan frissíti informatikai eszközparkját, azonban a webes fejlesztésekhez már nem elég korszerű gépek így is a legkorszerűbbek közé tartoznak, hatalmas háttértárral és gyors processzorral. Cégcsoportunk igyekszik ezeket a már nem használt számítógépeket folyamatosan olyan intézmények számára felajánlani, amelyek ilyen módon jelentős segítséget kapnak a működésük korszerűsítéséhez.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary