FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

A Szobi Zeneiskola támogatása


Dátum: 2011.07.13.< Előző   Következő >

Idén júniusban újabb intézménnyel bővült a cégcsoport által pénzadománnyal támogatott szervezetek köre. Mindez egy 2011. február közepén megjelent újságcikkel kezdődött, mely részletesen foglalkozott a szobi Kodály Zoltán Alapfokú Művészetoktatási Intézmény reménytelen anyagai helyzetével és a Zeneiskola vezetőjének a helyi zeneoktatás fennmaradásért vívott hősies küzdelmével.

A cikk megjelenését követően felvettük a kapcsolatot a Szobi Zeneiskola vezetőjével, aki nem más, mint a Kossuth-díjas zongoraművész, Bogányi Gergely, és két személyes találkozót követően megállapodás született arról, hogy a Docler cégcsoport anyagi támogatásban részesíti a Szobi Zeneiskolát. Az iskola segítésére fordított összeg nemcsak az elmaradt számlák rendezését és az iskolaépület felújítását teszi lehetővé az intézmény számára, hanem lehetőséget teremt új hangszerek vásárlására és zenei rendezvényeken való részvételre is az iskola 255 növendéke számára.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary