FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Egy Csepp Vér - Docler véradás


Dátum: 2013.02.11.< Előző   Következő >

Idén először látogatott el az Országos Vérellátó Szolgálat a Doclerhez, hogy együttes összefogással önkéntes véradást szervezzen az irodaházban.
Rendszeres véradóknak számítunk már, azonban ezúttal nem csak az irodaházban dolgozó kollégák, hanem a külsős helyszínen működő portfolió cégeink munkatársai is részt vettek a programon.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a biztonságos hazai vérellátáshoz évente több, mint 430 ezer egység vérre van szükség. Büszkék vagyunk rá, hogy az év elején már közel száz kollégánk járult hozzá, hogy ennek a szükségletnek egy jelentős részét biztosítsuk. A Vöröskereszt szerint egy véradó három embertársán segíthet, tehát a Docler véradói ezúttal akár háromszáz életet mentettek meg a „Docler Egy Csepp Vér” programjában.

Az önzetlen segítségnyújtáson és szolidaritáson túl, a véradás mindenképpen előnyös magának a véradónak is, hiszen az eljárás során frissül a szervezet vérképzése, és ezáltal saját magunkat is karbantarthatjuk.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary