FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Meetup a Docler Irodaházban


Dátum: 2012.04.11.< Előző   Következő >

A Docler Irodaház adott otthont áprilisban a budapesti JavaScript Meetup konferenciának. A találkozó célja - amelyen mintegy 50 fiatal szakember vett részt - , hogy a JavaScript fejlesztőket és a nyelv iránt érdeklődőket még közelebb hozza és, hogy a szakmai munkában párbeszédet indítson el. Ezek a rendezvények havonta egy alkalommal igen magas színvonalú szakmai körülményeket kínálnak a résztvevőknek. Gyakorlatilag páratlan alkalom arra, hogy a mintegy félszáz különböző cégnél, de azonos területen dolgozó munkatárs megossza egymással a szakmai problémáját, kicserélje a tapasztalatait.

A Meetupon egyaránt felmerülnek kezdő és haladó témák, szerver- és kliensoldali megoldások. Az áprilisi Meetupon Pengő József beszámolt a CoffeeScript tapasztalatairól, Neumark Péter előadása a CoffeeScript shell a weben címet kapta, Bártházi András pedig az ingatlan.com mobilra váltásáról, fejlesztési tapasztalatokról számolt be. Az előadásokat követő kötetlen beszélgetések során hasznos kapcsolatok épültek, a Docleres kollégák pedig kipróbálnak majd olyan megoldásokat, lehetőségeket, amelyeket a mostani Meetup-on hallottak.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary