FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Állásbörzék


Dátum: 2011.11.07.< Előző   Következő >

Rohamos növekedés figyelhető meg a Docler cégcsoport életében, amely azt is jelenti, hogy folyamatosan keressük a tehetséges utánpótlást és munkaerőt a legszínesebb és legkülönbözőbb területekre. Sikereink bemutatására, valamint a nyitott karrierlehetőségek szemléltetésére az elmúlt időszakban négy jelentős állásbörzén is szerepeltünk. A Műegyetem és a Corvinus börzéjén standokkal és előadásokkal adtunk hírt magunkról. A Profession és a Monster által szervezett két online börzén látványos virtuális standdal jelentünk meg.

Október az állásbörzék hónapja volt. A Műegyetemen és a Corvinuson saját standdal mutattuk be cégcsoportunk színpompáját. Az egységes Docler standon az érdeklődők egyenként is megismerkedhettek cégeink tevékenységével, küldetésével és az aktuális, nyitott álláslehetőségekkel. Míg a Műegyetem esetében elsősorban IT és Építőkaron végzős, tanuló vagy már végzett érdeklődők kerestek meg minket, a Corvinuson főként gazdasági, marketing vagy pénzügyi hátteret igénylő pozícióink kerültek előtérbe. Az érdeklődők közül standonként több mint száz álláskereső hagyta önéletrajzát a kollégáinknál, valamint a börzék után is jelentősen megnövekedett a beérkező szakmai önéletrajzok száma.

A kissé rendhagyóbb, online állásbörze szintén hatékonynak bizonyult az álláskeresők és a cégcsoportunk nyújtotta lehetőségek összekapcsolásában. Az online fórumon több ezren regisztráltak. Chat formájában is több mint 250 konkrét kérdést kaptunk a meghirdetett pozíciók kapcsán.

Sikeres bemutatkozásunkat és a meghirdetett pozícióink iránti érdeklődést igazolja, hogy a börzén jelentkezők közül többen már elfoglalták asztalukat itt a Docler Irodaházban. További konkrét munkaerő felvételek is folyamatban vannak még, többen a jelentkezők közül már az interjú időpontjára várnak.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary