FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Start Up Konferencia


Dátum: 2011.03.29.< Előző   Következő >

A Docler Holding szponzorálta a legújabb magyar fejlesztéseket felvonultató márciusi StartUp konferenciát. Korábban ez a rendezvény indította el a Prezi.com világsikerét, és itt talált magának befektetőt a Webcam Laboratories is.

A versenyre 30 projekt jelentkezett, a technológiai befektetőkből álló zsűri előtt végül nyolcan mutatkozhattak be. Az első helyen a DragOnTape újítása végzett. Webes alkalmazásukkal a YouTube-on, Vimeón, és más hasonló megosztókon található kedvenc klippjeinkből rendezhetünk saját válogatásokat, ezeket összefüggő műsorként vetíthetjük le, sőt, meg is oszthatjuk ismerőseinkkel. Makra Zsolt kollégánk szerint "a konferencia sikeresen zárult, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk". A nap folyamán körülbelül négyszázan látták azt a prezentációt, melyben Zsolt befektetői tanácsok mellett említést tett "Magyarország legnagyobb internetes sikertörténetéről" is. A szerkesztőségbe várjuk az ötleteket, vajon melyik cégről is lehetett szó?! :)

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary