FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Újabb nyílt napot hirdet a Kodolányi


Dátum: 2021.01.04.< Előző   Következő >

Utoljára 2020. december 9-én tartott online nyílt napot az orosházi székhelyű felsőoktatási intézmény, akkor a vártnál is többen érdeklődtek a képzési kínálat és a Kodolányi világa iránt.
Újabb nyílt napot tart a Kodolányi János Egyetem, ezúttal is az online térben. A legutóbbi online nyílt napon sokan voltak kíváncsiak arra, mit is tud nyújtani a KJE mind a három kampusza, az orosházi, a budapesti és a székesfehérvári.
A nyílt napon az egyetem tanárai és diákjai is segítséget nyújtanak az érdeklődőknek, továbbá minden kérdésre választ is adnak. Dr. Szabó Péter, az intézmény rektora elmondta, az eddig is elismert és kitüntetett képzési modellen túl, ami a hallgatók sikeres életpályáját célozza meg, további vonzerőt jelenthet az, hogy a közeljövőben jelentős fejlesztések valósulnak meg a Kodolányin.
A legközelebbi nyílt napra január 14-én kerül sor 16 és 18 óra között. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linkre kattintva lehet megtenni.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary