FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

30 éves születésnap


Dátum: 2021.01.02.< Előző   Következő >

UGRÁS A VIDEÓRA

2021 különleges év lesz egyetemünk életében, ugyanis 30 éves születésnapunkat ünnepeljük.

"A Kodolányi úttörő volt a magánegyetemek között, és nagyon sok olyan megoldást dolgoztunk ki, amelyekben egyedülállóak vagyunk. A képzési modellünk, a hallgatókkal való bánásmód, a gyakorlatorientált képzés, mind-mind ennek egy eleme" – hangsúlyozza Dr. Szabó Péter, az egyetemünk rektora, hogy mi emelte a magánegyetemek között is az elsők közé a Kodolányi János Egyetemet.

"A diplomásaink, akik elhelyezkednek, pontosan tudják, hogy a Kodolányi a céges világban fontos ismereteket adja át. A tanítvány és mester partnerség jellemzi az intézményt" – mondja rektorunk, aki hangsúlyozza, hogy az egyetem épp attól különleges, hogy itt a diák és az oktató egyenrangú, ezért barátságos a légkör, amit nagyon szeretnek diákjaink.

Rektorunk beszél arról is, hogy annak köszönhetően, hogy az egyetem új tulajdonosa 2020-ban a Docler Holding lett, az idén Magyarországon is egyedülálló új fejlesztéseket tervezünk az egyetemen.

#EgyüttValóraVáltjuk #Kodolányi

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary