FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Dübörög az IT junior program


Dátum: 2011.07.14.< Előző   Következő >

… áció, …. káció, …. akáció, VAKÁCIÓ!!!!! Véget ért a vizsgaidőszak, tombol a nyár, a romkertek és a Balaton part tele pihenni, szórakozni vágyó fiatalokkal…. és a munkaerőpiacon szárnyaikat bontogató fejlesztőkkel. Utóbbinak köszönhetően a földszinti klubszoba július 18-án megtelik olyan tehetséges, többnyire frissen végzett egyetemistákkal és főiskolásokkal, akik eddigi elméleti tudásukat a gyakorlatban is szeretnék próbára tenni.

Június elején hirdettük meg a DuoDecad IT gyakornoki programját. A felhívás számos helyen megjelent: álláskereső portálokon, egyetemi és főiskolai levelező listákon, facebook oldalakon. A programot azért hívtuk életre, mert szeretnénk utánpótlást biztosítani a DuoDecad fejlesztő csapatának. Mondhatnánk, hogy a sportban használatos „U 19”, „U 21” mintájára a DuoDecadban „U PHP” és „U Frontend” indul. A várakozásoknak megfelelően nagyon sok jelentkezés érkezett. Az önéletrajzok áttekintése után úgy gondoltunk, hogy 120 jelentkezőnek adunk esélyt arra, hogy bizonyítsa rátermettségét. Első körben egy csoportos interjúra hívtuk a jelölteket, ahol a személyes kompetenciákat játékos feladatokkal, a szakmai szintet pedig egy tesztsor kitöltésével próbáltuk felszínre hozni logika, JavaScript, MySQL, PHP és Frontend témakörökben.

A tesztek javítása, a személyes kompetenciák kiértékelése és a második körös interjúk után 25 jelöltnek biztosítunk lehetőséget arra, hogy egy komoly szakmai felkészítés követően élesben is kipróbálhassa a tudását. A gyakornoki program egy háromhetes intenzív elméleti felkészítéssel kezdődik, ezt követően pedig további három héten keresztül „on the job” módszerrel, mentorok segítségével mélyítik el tudásukat a részvevők, először nagyobb, majd kisebb csoportokban. Azok, akik sikeresen veszik az akadályokat, és jól teljesítenek a közbeiktatott vizsgákon, a DuoDecad fejlesztői csapatát fogják erősíteni a jövőben.

Welcome on board!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary