FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Elköltözött a HR és a Munkaügy


Dátum: 2012.08.02.< Előző   Következő >

Mint arról már Nektek beszámoltunk, a harmadik emeleten folyamatos a sürgés-forgás, a korábban üres és élettelen terek dizájnos irodákká alakultak és egyre több részleg költözött az emeletre.

Korábban már felköltözött Bernáth Zoltán a nagyon elegáns új irodájába, valamint a Docler Investments csapata is a harmadik szintről folytatja az arra érdemes cégek felvásárlását. Felköltözött az Oranum csapata és a Futuration is belakta már új irodáját, az elmúlt hónapokban pedig a Twisted Tribe is új szobába költözött.

A HR csapatát sem találjátok már meg a régi, első emeleti irodájukban, mivel augusztus elején ők is a 3.emeleten rendezték be új, tágasabb irodájukat. Ahogyan eddig, ezután is keressétek őket bizalommal!

A Munkaügy csapata eddig a 139-es szobában dolgozott, azonban mától átköltöztek a 143-as és a 147/A szobába, ahol két iroda lett egybenyitva a kényelmes munkavégzésük érdekében. Itt eddig Horváth Zoltán és Molnár Dániel ült, valamint a HR csapata. A Premier Services a 139-es szobába költözött.

Hamarosan újabb részlegek mozgolódnak az irodaházban, hogy a munkavégzés szempontjából a legkellemesebb és legjobb körülmények között tudjanak dolgozni.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary