FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Hotellel bővült a Docler portfóliója


Dátum: 2012.07.25.< Előző   Következő >

A Docler cégcsoport ingatlan portfóliója újabb befektetéssel bővült. A saját fejlesztésű irodaház komplexum és az Andrássy úton épülő luxuspláza mellett a Docler cégcsoport ezúttal a Normafa Hotelt vásárolta meg.

Az 1989-ben épült Normafa Hotel csodálatos, erdővel borított hegytetőn, a főváros legszebb kilátópontján, a múlt század művészeinek kedvenc kirándulóhelyén található a Sváb-hegy csúcsán. Az itt álló több száz éves bükkfa alatt énekelte el Klein Róza, Bellini Norma című operájának nagy áriáját. Innen kapta a környék a Normafa nevet. A Belvárostól mindössze 15 percre - gyönyörű, tiszta levegőjű, felüdülést nyújtó környezetben fekszik az alpesi stílusban épült Hotel Normafa. A komplexum közel 3 hektáros ősparkban, két különálló épületben helyezkedik el.

A hotel eddig is igen kedvelt volt a hazai és külföldi turisták számára egyaránt, továbbá számos rangos céges és családi rendezvénynek kínált helyszínt. A Docler cégcsoport továbbra is szállodaként üzemelteti a Normafa Hotelt, mely így a jövőben is várja vendégeit. Emellett a cégcsoport kisebb csapatépítő, valamint nagyobb volumenű rendezvényeinek is helyszínéül szolgál majd ez a festői környezet.

A Normafa Hotelről bővebben a www.normafahotel.com weboldalon tájékozódhat.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary