FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Docler Portfólió Est


Dátum: 2012.02.23.< Előző   Következő >

Sikeres és igen tanulságos volt az elsőként megrendezett Docler Portfólió Est. A Docler Investments ügyvezetője, Makra Zsolt által megálmodott és életre hívott portfólió est célja nem titkoltan az volt, hogy a ma már több, mint harminc cégből álló, Magyarországon egyre inkább megkerülhetetlen vállalatbirodalom tagjai végre megkeressék a közös kapcsolódási pontokat. Közös fejlesztési, értékesítési, együttműködési lehetőségek reményében gyűltünk össze.

Az első eszmecserét a cégcsoport társtulajdonosa Bernáth Zoltán nyitotta meg, aki a több, mint tíz évvel ezelőtti indulásról és az első komolyabb cégfelvásárlásról is beszélt. A bemutatkozó prezentációk során megismerhettük a cégcsoporthoz tartozó Escalion, Gravity, AGS, DotRoll, Synaptel és az egyik legújabb partnerünk, a NetLock csapatát. A szándékosan szűkre szabott, kifejezetten gondolatébresztőnek szánt bemutatkozók után már kötetlenebb formában kereshették a cégvezetők a számukra értékes kapcsolatokat, valamint a további együttműködési lehetőségeket. A Docler Portfólió Est tovább folytatódik újabb cégek bemutatkozásával.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary