FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Az Év Legzöldebb Irodaháza


Dátum: 2012.01.27.< Előző   Következő >

A Docler irodaház nyerte el "Az Év Legzöldebb Irodaháza 2011" díjat. Az iroda.hu ingatlanpiaci portál által alapított építészeti elismerésre több tucat irodaházat jelöltek, a legzöldebb kategóriára pedig hét nevezés érkezett. A beérkezett közönségszavazatok és a szakemberekből álló zsűri döntése alapján épületünk méltán büszke lehet a dolgozóknak nyújtott irodaházi körülményekre, a zöld területek kialakítására.

A január 25-én tartott díjátadó gálán a szakmai zsűri külön is méltatta az irodaház környezetét, egyedi építészeti megoldásait. A 6500 m2-es zöld területtel rendelkező Docler Irodaház több, mint 600 dolgozónak nyújt magas színvonalú munkahelyi körülményeket, valamint munka utáni kikapcsolódási lehetőséget. Az épület lenyűgözően elegáns külső megjelenése, letisztult szín- és formavilága határtalan energiával és dinamizmussal tölti fel a dolgozókat a mindennapi alkotás közben.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary