FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Escalion kutatás


Dátum: 2011.11.10.< Előző   Következő >

Magyarországon első alkalommal készített kutatást az e-kereskedelem aktív szereplőinek körében, speciálisan az online fizetési megoldásokra fókuszálva az Escalion Hungary Kft. Bár a webáruházak száma és szerepe az elmúlt években jelentősen megnövekedett, nagy hányaduk még csak tervezi a vásárlást megkönnyítő, bankkártya elfogadásának bevezetését. A kutatásról szóló beszámolót máris számos sajtóorgánum átvette. Az Escalion Hungary Kft. friss ötleteivel, szakmai anyagaival egyre gyakrabban szerepel a sajtóban.
Az internetes fizetési szolgáltatásokat fejlesztő és üzemeltető Escalion Hungary Kft. a webáruház-fejlesztés területén elismert Webshop-Experts Kft-vel közösen készítette az átfogó kutatást. A kutatás célja volt, hogy kiderítsék a hazai e-kereskedők valós igényeit és véleményét az online fizetési megoldásokkal kapcsolatban. A felmérés eredménye összesen 403 visszajelzésből készült.
A kutatás eredménye jól szemléltette, hogy a hazai e-kereskedelmi szektor speciális helyzetben van. Összességében elmondható, hogy az internetes piac hazai szereplői nem elégedettek a jelenleg elérhető szolgáltatók nyújtotta lehetőségekkel. A vásárlók, fogyasztók megkérdezésén alapuló felmérések pedig azt mutatják, hogy a csalásoktól való félelem, noha évről-évre csökken, még mindig komoly visszatartó erő bankkártyánk internetes használatával szemben.
Ide kattintva az elemzés további részleteiről kérdezheti az Escalion munkatársait.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary