FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Élesben fut a Nadirim!


Dátum: 2011.11.08.< Előző   Következő >

A Nadirim korábbi verziójának béta tesztelése után november 7-én végre élesben lehet kipróbálni az arab mesevilágot megjelenítő videojátékot! A Nadirim egyelőre angol nyelven fut, de a fejlesztők ígérete szerint a jövő év elejére már elérhetőek lesznek más nyelvi verziók is.

A tegnap óta elérhető, éles verzió a korábbinál sokkal látványosabb, de a fejlesztés folyamata ezzel még nem állt meg. Az első három zóna mellett még további izgalmas területekkel és küldetésekkel bővül majd a Nadirim az év végéig. A folyamat kulisszatitkaiba a 2011 februárjában indított új fejlesztői blog enged betekintést (Link: http://devblog.nadirim.com/).

A Nadirim egy mesebeli arab világban játszódik, amit az Ezeregyéjszaka meséi inspiráltak, de teljesen egyedi története és hangulata van. A játék egy MMORPG azaz Massive Multiplayer Online Role Playing Game, ahol a fejlesztő tervei szerint több ezer ember játszhat majd együtt. Az elképzelés és a Nadirim sikerét mutatja, hogy már az élesítés első napján kiugróan magas volt az érdeklődők száma, amely a folyamatos újítások mellett további növekedést is feltételez.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary