FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Internet Hungary 2011. október 11-12.


Dátum: 2011.11.04.< Előző   Következő >

Elsőként vett részt a Docler Holding a 12. Internet Hungary konferencián, Siófokon. Cégcsoportunk kiemelt főtámogatóként szerepelt a fórumon. Cégeink közül a DoclerWeb Kft., az Escalion Hungary Kft. és a DotRoll Kft. közös standot állított. Az infokommunikációs szakmai tanácskozáson a több mint 210 előadó között volt Makra Zsolt (Docler Investments Kft.), Bernáth Lajos (Escalion Hungary Kft.), Pluhár Károly (DoclerWeb Kft.), Komáromi Zsolt (DotRoll Kft.) valamint Gerő Viktor (Gravity Kft.). Az előadások mellett több nyereményjátékkal is emeltük a konferencia színvonalát, hangulatát. Az Escalion Hungary Kft. például egy erre a célra készült promóciós bankkártyát osztogatott az érdeklődőknek. A játék lényege az volt, hogy a kártyához társkártyát kellett találni, amelyben egy kihelyezett üzenőfal is segítséget nyújtott a játékosoknak. Az „alkalmi párok” kártyaszáma, ha 100-ra vagy 00-ra végződött, akkor együtt nyerhettek a sorsoláson egy-egy Galaxy Tablet-et. Gratulálunk a nyerteseknek!

A rendezvényen évről évre 1200-1300, a média, a hírközlési, az informatika, a marketing és a kommunikáció területén dolgozó, hazai és multinacionális cégeket, az államigazgatást vagy a civil szférát képviselő döntéshozó és szakember vesz részt, hogy találkozzon és eszmét cseréljen a hazai infokommunikációs piac meghatározó véleményformálóival és a meghívott nemzetközi szaktekintélyekkel.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary