FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

IPSP végre Magyarországon is!


Dátum: 2011.08.08.< Előző   Következő >

Márciusban már beszámoltunk Nektek a DotRoll és az Escalion együttműködési terveiről. Doménregisztrációval foglalkozó cégünk akkortájt az online bankkártyás fizetést a hazai piacon egy itthoni bankkal, külföldi vásárló esetén egy külföldi IPSP-vel (internet payment service provider) oldotta meg. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már régóta működik IPSP rendszerben nem banki szereplő által nyújtott online bankkártya elfogadás. A hazai e-commerce szektorban új dimenziót nyitott az Escalion és a DotRoll Kft. időközben létrejött megállapodása: megszűnt a külső szolgáltatóktól való függőség, beindulhatott az első nem bank által végzett online fizetés Magyarországon is!

Komáromi Zsoltot, a DotRoll Kft. ügyvezetőjét kérdeztük az online bankkártyás fizetési megoldást fejlesztő és nyújtó új partnerről:

„Választásunk azért is esett éppen az Escalionra, mert többnyelvű fizetési oldala, a forint és euro tranzakciók együttes kezelésének lehetősége, valamint 24 órás fizetésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálata magasabb szintű szolgáltatásokat kínál a DotRoll Kft. ügyfelei számára."

Az Escalion egy minősített, első osztályú auditált biztonsági rendszert használva (PCI DSS Level 1) teszi lehetővé a rugalmasabb szolgáltatást a kereskedők számára. Valós idejű adatfeldolgozással és önálló fejlesztésű, kifinomult csalásvédelmi rendszerével gyors és biztonságos internetes vásárlást és értékesítést garantál. Bernáth Lajos, az Escalion ügyvezetője gyors növekedésre számít, hiszen például az interneten rendelt áruk és szolgáltatások esetében a bankkártyás fizetés aránya itthon még nem éri el az 5 százalékot, szemben az európai 80 százalékos átlaggal.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary