FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

A stílus csókja


Dátum: 2011.03.29.< Előző   Következő >

Cégcsoportunk legújabb vállalkozása az il Bacio di Stile, a luxus és elegancia megtestesítője. A 'stílus csókja' rendhagyó módon nem az interneten, hanem egy felújításra váró monumentális műemlék épületben kel életre, Budapest egyik - világörökség részét képező - városrészén. A designer márkák lélegzetelállítóan stílusos Andrássy úti divatháza öt emeleten, 4000 négyzetméteren, 30-40 üzlettel várja hamarosan az érzéki, luxus elegancia szerelmeseit.

Az il Bacio di Stile az aktuális és a 18. századvégi enteriőr tökéletes párosítása, ahol az álom valóság, a meglepő természetes. A világ vezető luxus cégei csodálatos környezetben mutatják be kínálatukat, az általuk tervezett arculattal. Az épület földszintjén stílusos modern kávézó, szintenként 8-10 üzlethelység, a legfelső szinten pedig csodálatos panorámával rendelkező étterem és bár nyújt majd felejthetetlen élményt az ide látogatóknak. Függőfolyosók és mozgólépcsők, valamint ultramodern lift teszi kényelmessé az áruházon belüli közlekedést. A Közép-Európában egyedülálló létesítmény 2012-ben nyitja meg kapuit.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary