FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

DoclerMusic indulás


Dátum: 2014.07.29.< Előző   Következő >

A Docler Csoport egy új lehetőséget kínál a zenészeknek és a zeneszeretőknek. A DoclerMusic.com célja új piaci szereplőként, hogy lehetőséget nyújtson a rajongóknak kedvenceik megismerésére élő videóval és chat lehetőséggel. A zene egyirányú korszaka hamarosan véget érhet.

Érdemes megnyitni az oldalt és megnézni a tehetséges és feltörekvő zenészeket: Dj-k, zongoristák, rockerek és énekesek várják a látogatókat. A DoclerMusic oldalán bárki ingyen hallgathat zenét, ahogy a zenészeknek sem kerül pénzbe a streamelés. Nekik elég letölteniük a DoclerCam szoftvert és máris kezdhetik a zenét otthonról, egy próbateremből vagy egy klubból.

A rajongók csak akkor fizetnek, ha privát koncerten akarnak részt venni, vagy ha a kedvencüktől tanulnák a legjobb zenész praktikákat. Kérhetnek még dalokat az előadók repertoárjából vagy egy szerelmes szerenádot Valentin-napra a párjuknak. A friss technológia megadja a lehetőséget minden utcazenésznek, hogy az interneten millióknak mutassák meg tehetségüket.

A DoclerMusic tervezett kampányának 3 fő mottója van: Egyszerű, Ingyenes és Élő!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary