FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Teqball Sajtótájékoztató


Dátum: 2014.11.20.< Előző   Következő >

Látványos sajtótájékoztató keretein belül mutatkozott be irodaházunkban a piac legújabb sporteszköze és egyben sportja is, a Teqball. Egy különleges asztal segítségével ötvözték a futball, a tenisz és a pingpong minden előnyös tulajdonságát, mellyel mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok fejleszthetik technikai tudásukat, koncentrációs készségüket és az állóképességüket. A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, fizikai kontaktus hiányában a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

Üzleti partnereink, Huszár Viktor és Borsányi Gábor, a játék ötletgazdái egy interaktív bemutatóval szemléltették a sportot. A nemzetközi sajtótájékoztatón Henk ten Cate, az Ajax volt vezetőedzője, valamint a Barcelona és a Chelsea korábbi pályaedzője tartott előadást a sporteszközről. Elmondása szerint a Teqball azért is kiváló sport, mert jelentősen redukálja a szerencsefaktort, mindig a technikásabb, jobb játékos győz.

További információk az eszközről, a sport szabályairól, valamint a Teqball történetéről a hivatalos weboldalon (www.teqball.com) olvashatók.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary