FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

A Dead Block veri a világot


Dátum: 2011.07.14.< Előző   Következő >

Ahogy azt sokan tudjátok, a múlt héten megjelent a Digital Reality Publishing első konzolos játéka XBOX Live Arcade-en, a Dead Block. Az első egy hét alapján mondhatjuk, hogy bár a sajtó vegyes véleménnyel van a játékról (igazi „love or hate”, átlagos értékeléseket nem, inkább csak rosszakat vagy nagyon jókat kapott a játék), a vásárlók imádják.

Az első héten domináltuk a toplistákat világszerte, és nemcsak az Arcade kategóriában, hanem a dobozos játékok digitális változatait is magába foglaló „All games” kategóriában is előkelő helyeken szerepeltünk. Az alábbi táblázat az első heti helyezéseket tartalmazza országokra bontva, az Arcade és az All games kategóriákban. Szintén összegyűjtöttük a táblázatba a vásárlók visszajelzéseit átlagoló star-rating-et: ebből az látszik hogy szinte mindenhol 80% (4*) körüli az értékelés.

Remek érzés volt a második legnagyobb európai piacnak számító német boltban az első helyen látni a játékot, a FIFA11, a Duke Nukem Forever és a Call of Duty előtt (lásd screenshot). A jövő héten megjelenik a játék PlayStation Network-ön is, a PC verzióról pedig folynak az egyeztetések. Mindent egybevetve, a sajtó vegyes fogadtatásától eltekintve nagyon lelkesítő volt a start!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary