FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Docler Portfólió Est


Dátum: 2013.05.28.< Előző   Következő >

A Docler cégcsoport rendszeresen megrendezett szakmai rendezvénye a Docler Portfólió Est, amelyet a cégcsoport befektetésekkel foglalkozó cége, a Docler Investments hívott életre. Az esemény célja, hogy az egyre bővülő cégcsoportunk tagjai megismerjék az új cégeket és az aktuális, nagyobb projekteket. Ez a szakmai est kiváló alkalmat kínál arra, hogy a cégek feltérképezzék az esetleges együttműködésekben rejlő lehetőségeket és az egyes projektek kapcsán közös jövő körvonalazódjon. A májusi portfólió esten bemutatkozott a cégcsoport legfiatalabbik tagja, a Brozie, amely egy rendkívül izgalmas közösségi szolgáltatást kínál. A vendégek megismerhették a cég üzleti terveit és az eddig elért eredményeit. A bemutatkozó igen hasznosnak bizonyult, mivel számos ötlet merült fel, hogy miként lehet a Brozie felületét minél hatékonyabban kihasználni a cégeink aktuális üzleti céljaihoz illesztve. Ezt követően az november óta futó Murder kiállítás eddig elért eredményeiről, valamint a további céljairól az Exhibition Zrt. számolt be. A kiállítás hamarosan Budapest után más külföldi városokba is ellátogat majd, erről már folynak az egyeztetések. Végezetül pedig a Docler Investments bemutatta egy a főképp magvető kockázati tőkebefektetések terén együttműködő partnerét, a Central Fund Zrt.-t vezető Varga Zoltán személyében.
Már szervezés alatt van a következő Docler Portfólió Est is, amely a hagyományokhoz híven a Docler cégcsoport tagjai és lehetséges partnerei számára nyújt teret kötetlen szakmai eszmecserére és szinergiák keresésére.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary