FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Filmforgatáson statisztáltak a Docleresek


Dátum: 2012.06.22.< Előző   Következő >

Tapolca, 2012.06.06 - 10. +1nap

Az Open Grave című, amerikai - magyar koprodukciós film forgatásán a Docler kiválasztott munkatársai statisztáltak. A cégcsoport tulajdonosa által is támogatott film forgatása során, tűző napsütésben, hideg és esős éjszakai jelenetek alatt is profikhoz illő statisztériaként viselkedtek a kollégáink. A most készülő filmről még sokat nem árulhatunk el, de ami már az imbd.com oldalán is hivatalos, hogy a Gonzalo López-Gallego (Apolló 18) által rendezett filmben Joseph Morgan (Vámpírnaplók, Halhatatlanok, Kapitány és katona, Nagy Sándor, a hódító), Sharlton Copley (District 9, A szupercsapat) és Thomas Kretschmann (King Kong, A bukás - Hitler utolsó napjai, Kaptár 2.) alakítja a főszerepeket.

A film története szerint egy férfi hirtelen felébred egy gödör mélyén, amely tele van halott emberek testével. A férfi nem emlékszik semmire, és így, emlékek nélkül kezdi kutatni a gyilkost, aki akár ő maga is lehet. A filmet 29 +1 napig forgatták a Bakony különféle részein. A Docleresek a forgatás utolsó hat napján Tapolcán statisztáltak egy Tapolca Diszelen található bazaltbányában. A forgatások, sminkeléssel és öltözködéssel együtt többnyire a hajnali óráktól estig tartottak, azonban az utolsó napra tervezett éjszakai forgatást egy nappal későbbre kellett ütemezni egy hirtelen jött, tomboló vihar miatt. Statisztáink kitartását személyre szóló Oscar szobrokkal és egy közös csapatképpel köszöntük meg, melyet a forgatás képeiből készített film megtekintésekor vehettek át. Minden statisztánknak életre szóló élményt jelentett a film készítésében való részvétel!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary