FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Rapport Richárddal sakkoztunk


Dátum: 2012.04.25.< Előző   Következő >

Április végén minden idők legfiatalabb Nemzetközi Sakk Nagymestere, Rapport Richárd látogatott el hozzánk a Docler Irodaházba, hogy a színháztermünk átalakuljon a sakkjátszmák izgalmas arénájává!

Richárdot 2010 márciusa óta támogatja a cégcsoport, mint kiemelkedő fiatal tehetséget, aki sakktudásával ekkor nyerte el a Nemzetközi Mesteri címet és azóta is sorra ér el szép eredményeket a világ különböző pontjain megrendezett versenyeken. A sakk Nagymestere arra vállalkozott, hogy ellátogat hozzánk és szimultán játszmák keretében megmérkőzik a sakkot kedvelő munkatársainkkal, mindemellett pedig megválaszolta a kollégáink ezernyi kérdését. Volt aki új lépéseket tanult, volt aki megismerkedhetett a susztermatt vagy az úgynevezett bolondmatt jelentésével. Ezúttal sajnos a több tucat lelkes, mérkőzésre jelentkező munkatársuk egyike sem győzte le a sakk nagymesterét, akitől megtudtuk, hogy napi nyolc órát sakkozik, hogy formában tartsa magát!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary