FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Ezüstérem a Belgrádi Nemzetközi Játékokon


Dátum: 2011.11.07.< Előző   Következő >

A világ minden tájáról az egyetemek legjobb sportolói érkeztek, hogy megmérkőzzenek egymással. A MAFC BME Docler Akadémia csapata természetesen a teremfoci, a futsal mezőnyben indult, de vízilabda, kosár, röplabda, kézilabda mérkőzéseken is megmérettettek, vegyesen férfi és női mezőnyben. Legalább 1500 sportoló mérte össze erejét a Szerb fővárosban. Futsalosaink vegyesen az NB1-es és NB2-es keretből kerültek ki. Főleg fiatalok utaztak a mérkőzésre, hogy kipróbálják, milyen is a Balkánon ismert „erőfutball”.

A 4 napos torna első estéje az akklimatizálódásról szólt, míg a második-harmadik napon már a csoportmeccseké volt a főszerep. Lengyel, olasz és bolgár ellenfelekkel küzdöttek és 2 győzelem 1 vereséggel jutottak tovább a 2. helyen. Utána a másik csoport győztese, a szlovén ellenfél következett, akik ellen nagy küzdelemben sikerült kiharcolni a döntőbe jutást. Ott a korábbi ellenfelükkel, a bolgárokkal kerültek szembe, akik több válogatott játékost is szerepeltettek. Sajnos a döntőben 4-2-es vereséget szenvedett csapatunk, de egy szépen csillogó ezüsttel így is sikeresen zárult ez a fantasztikus torna.

A csapat nagyon jól érezte magát, megszerette Belgrádot, ahol az első olyan magyar futsal csapatként mutatkozhattak be, amely részt vett a tornán. Szereplésük olyannyira sikeres volt, hogy a Szerb Nemzeti TV legnézettebb műsorába is vendégeskedtek. Visszavárják őket jövőre is és vissza is kell menniük, hogy elhozzák az aranyérmet és az azzal járó serleget. Hajrá BME Docler Akadémia!

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary