FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

NB1-be fejlődtek futsalosaink


Dátum: 2011.08.12.< Előző   Következő >

„A Versenybizottság megállapította, hogy a MAFC BME DOCLER AKADÉMIA sportszervezet a 2011–2012. évi férfi felnőtt futsal NB I bajnokság Versenykiírásában foglaltaknak eleget tett, ezért a nevezését elfogadta.” – idéztünk a Magyar Labdarúgó Szövetség kiadmányából, melyet Huszár Viktor, a csapat vezetője a következőképp kommentált: „Hihetetlenül hangzik, mégis igaz! Ez hatalmas siker, nagyon komoly Csapatokat hagyunk magunk mögött!”

Büszkék lehetünk futsalosainkra, hiszen profi ligába fejlődött egy lelkes egyetemi sportcsapat, és emellett változatlanul tud csapatot indítani az NB2-ben, valamint az Utánpótlás U19, U17 és U15 bajnokságban is. Ez 150-160 gyermek illetve 30 fiatal egyetemista rendszeres, magas szintű, profi sportolását teszi lehetővé.

Cégünk folyamatos kapcsolatot tart a Műszaki Egyetem hallgatóival. A MAFC BME Docler Akadémia és a Docler Holding együttműködése több szegmensben is jövedelmező, Huszár Viktor büszkén számolt be a koncepció sikeréről: „Sportban egy értelmiségi, nyelveket beszélő Csapat és egy hatékony utánpótlással rendelkező klub jön létre, a HR-ben pedig jól képzett fiatalok tudnak biztos, szakmailag előremutató helyre kerülni. Ez a WIN-WIN helyzet, amit akartunk.”

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary