FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Hangárzuhany? Zuhanyhangár?


Dátum: 2011.07.13.< Előző   Következő >

Az utóbbi időkben meglehetősen változatos információk keringtek munkatársaink között a focipálya melletti, zöldtető alatt megbúvó kis épületet illetően (hallottunk már elképzeléseket szupertitkos repülőgéphangárról is), ezúton ismertetnénk konkrét funkcióját.

A Docler Football League finálénapján sokan megcsodálhattátok a melléképületet és parkos környezetét, jelenleg az utolsó simításokat hajtjuk végre a területen.

A létesítmény egyrészt sportpályáink kiszolgálóhelyiségeként működik. A focizástól, streetballozástól megfáradt munkatársaink hamarosan birtokba vehetik az épület öltözőit és vizesblokkjait, közösségi tere pedig remek helyszín a kötetlenebb együttlétekre (tökéletes színtere például a meccsek kibeszélésének). A melléképület üvegajtói teljes hosszában kitárhatóak a park felé, így a jövőben számos rendezvényt is ki fog kiszolgálni, legyen szó sportligáról, szabadtéri diszkóról, vagy akár csak egy kiscsoportos szalonnasütögetésről.

Reméljük, senkinek sem okoztunk csalódást azzal, hogy nem rejtettünk el benne egy katonai vadászgépet, de ígérjük, így is élvezni fogjátok azt a félig földbe bújtatott melléképületet! (bár ki tudja, mi lehet az alagsorban?... – a szerk.)

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary