FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

"Mi épül a focipálya mellett?"


Dátum: 2011.02.01.< Előző   Következő >

A focipálya mellett egy úgynevezett "melléképület" készül, ahol a sportpályákat használók zuhanyzóval felszerelt öltözőket használhatnak, és lesz egy klubhelyiség is, ami beszélgetésekhez, közös programokhoz biztosít majd teret.

Az építkezés egy éve kezdődött. A megváltoztatott belmagasságok miatt az Önkormányzat 4 hónapra leállította az építkezést, majd 2010. szeptemberben a Fennmaradási-és Továbbépítési engedély birtokában folytatódtak a munkálatok. Várható befejezés: 2011. május vége. (ezt követi a Használatbavételi Engedély megszerzése).

Érdekesség, hogy az eredeti tervekhez képest energiatakarékosabb épületgépészeti rendszerek kerültek kialakításra (pl. hőszivattyús rendszer, napkollektorok), illetve az épületet 3 oldalról Jura kővel burkolt támfalak veszik körül. Itt, valamint az épület tetején intenzív zöldtetőként kialakított kert kerül kiépítésre, vagyis a létesítmény jelentős része föld alá kerül.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary