FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

A DFL bajnokcsapat profi szemmel


Dátum: 2011.07.13.< Előző   Következő >

A Docler Football League immár háromszoros bajnoka, a Premier Liga még a profikat is megizzasztotta. Huszár Viktort, a MAFC BME Docler Akadémia futsal csapat vezetőjét közvetlenül a ligazáró örömjáték után faggattuk az összecsapás élményeiről. „Meglepődtünk, hogy ennyi játék után is frissen mozogtak a srácok, jó pár akciójuk váratlanul ért és sok gólt is lőttek ellenünk.” – vallotta be a csapatkapitány. „Nekünk a védekezésünk nyílt volt, ők hozzászoktak a kispályához, de a technikai tudásunk döntött.”
Összeszokott, jól szervezett csapatnak látta a Premier Ligát, akik bizony komoly meglepetést okoztak a profiknak. Nem titkolta, hogy talán túlzott magabiztossággal fogadták a bajnokcsapat kihívását, azonban a döntő játékát nézvén már sejtették, hogy nem lesz könnyű dolguk. Viktor a 12:7-tel aratott győzelmük ellenére sem volt megelégedve csapatának játékával, de mentségükre szolgált, hogy szezon utáni pihenőidejük közepén érte őket a kihívás. A Premier Liga pedig büszke lehet arra, hogy ennyire megnehezítette egy NB2-es labdazsonglőr gárda játékát.

Cikkek


Magyar
Docler Holding ©2022 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary