FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK
A barátposzáta (2009.09.18.)< Vissza az eseményekhez

A Docler dolgozói imádják az állatokat... simogatni, dédelgetni, vizsgálgatni, kóstolgatni... Persze, ez utóbbi csak vicc - vagy mégsem? Klikk a videóra!

Egy napsütötte októberi reggelen Poszi, a barátposzáta úgy döntött, meglátogatja néhány Kirzen-es barátját, így hát serényen a Docler irodaház felé röpült. Sajnos az ablak zárva volt, így a dolognak egy nagy koppanás lett a vége. Szegény madárka leszédült a magasból, de szerencsére akadt néhány szimpatikus kétlábú az épületben és kezelésbe vették a kis kalandort. Addig nyüzsögtek körülötte, míg végül a kamera és egy vörös szőnyeg is előkerült, Poszi meg is illetődött rendesen, szinte a paradicsomban érezte magát. Még fióka korában sem kapott ekkora figyelmet. Aztán egy méhecskének öltözött egyén elvitte valahova és igazából innen homályos a történet... Annyi biztos, hogy happy end lett a vége, tegnap beszéltünk telefonon, Poszi jól van. :)
1 / 28
0_public_img_0001_14881.jpg

Az esemény képei


A galéria további képei
Facebook oldalunkon érhetőek el.
Like-olj minket a Facebook-on!
Köszönjük!
Magyar
Docler Holding ©2021 - Minden jog fenntartva.

Rólunk - Események - Karrier - Kapcsolat - Impresszum - GDPR/Adatvédelem - Facebook - Instagram - LinkedIn - YouTube - RSS
AmCham Hungary