FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK

Karácsonyi adomány

Cégcsoportunk a hagyományokhoz híven idén is megrendezte karácsonyi adománygyűjtő akcióját, mely keretein belül a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát támogattuk. Kollegáink nagylelkű felajánlásával hozzájárulhattunk az ünnepek alatt is bent fekvő betegek karácsonyi meglepetéséhez, valamint a lelkiismeretes ápolók elismeréséhez. A Klinika minden évben karácsonyi műsort szervez, ahol megajándékozzák a kisgyerekeket és elismerik az ápolók munkáját.
Többéves együttműködésünk megerősítéseképp idén is szerettük volna segíteni ezt a kezdeményezést, így arra biztattuk munkatársainkat, hogy adományozzák az általuk már nem használt játékokat, könyveket a Klinika részére, hogy minden gyereknek jusson ajándék. Az adventi hangulat megihlette kollégáinkat, hiszen rengeteg csomagot ajánlottak fel, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Büszkék vagyunk rá, hogy idén is segíthettük a Gyermekklinikát Karácsony idején.
Magyar
Docler Holding ©2019 - Minden jog fenntartva.

Főoldal - Rólunk - Események - Karrier - Akadémia - Kupa - Kapcsolat - Impresszum - Privacy - GDPR / Adatvédelem - Facebook - RSS
AmCham Hungary