FŐOLDAL
RÓLUNK ESEMÉNYEK KARRIER FELELŐSSÉG HÍREK
A biztonságos Kőbányáért< Vissza a felelősségvállaláshoz

A biztonságos Kőbányáért

A Docler cégcsoport régóta támogatója és segítője a Kőbányán működő intézményeknek és kezdeményezéseknek. Fontosnak tartjuk, hogy az egyéb területek mellett rendszeresen foglalkozzunk a közvetlen környezetünk biztonságával is, ezért ezúttal a helyi polgárőrséget, egy új közbiztonsággal foglalkozó műsort, valamint hasznos, oktató kiadványok terjesztését támogattuk.
A Kőbányán létrejött Wolf Polgárőrség működéséhez, eszközeik utánpótlásához járultunk hozzá, hogy az Önkéntes Tűzoltó Egyesületük munkáját, mentéseiket minél magasabb színvonalon láthassák el a szakemberek. A Centrum TV
egy új, bűnügyi magazinműsort indított „Védőháló” címmel, amelyben Kőbánya közbiztonságával, bűnmegelőzésével és a rendvédelemben szolgáló szervezetek munkájával foglalkozik. A műsor elindulásához a Docler örömmel nyújtott támogatást.
Kőbánya közbiztonságát eddig is szívügyünkként támogattuk, ezúttal pedig egy 3000 példányban kiadott bűnmegelőzési kiadvány létrehozásában segédkeztünk, amely egyaránt szól a fiatalokhoz és idősebbekhez, minden kerületi lakoshoz, annak érdekében, hogy a szakemberektől hasznos tanácsokat kaphassanak a közbiztonság megőrzésével kapcsolatosan.
Magyar
Docler Holding ©2018 - Minden jog fenntartva.

Főoldal - Rólunk - Események - Karrier - Akadémia - Kupa - Kapcsolat - Impresszum - Facebook - RSS